Bakanlıktan yapılan açıklamada “168 milyon 957 bin TL tarımsal destekleme ödemesi bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor. Hayırlı ve bereketli olsun.” denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Haliliye Belediyesi İle Daha Bilinçli Nesiller Yetişiyor

Haliliye Belediyesi, minyatür bir şehrin canlandırıldığı Çocuk Trafik Eğitim Parkında düzenlenen eğitimler ile miniklere trafik ışıklarını, levhalarını ve kurallarını öğretmeye devam ediyor.

Başkan Ayhan ‘dan 23 Nisan mesajı

Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Kastamonu’da 1 polis memuru şehit oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kastamonu’da polis memuru Ahmet Şahan’ın şehit olduğunu bildirdi.

Polat: 36 Yılda Bitmedi, 63 Yıla Daha İhtiyaç Var!

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, 1989 yılında başlatılan Güneydoğu Anadolu Projesi’nin (GAP) aradan geçen 36 yıla rağmen hâlâ tamamlanamadığını belirterek, mevcut ilerleme hızıyla projenin tamamlanmasının 63 yıl daha sürebileceğini söyledi.