Vali Şıldak, ilçe ziyaretlerine bugün Birecik ve Halfeti ile devam etti. Sabah erken saatlerde ilk olarak Birecik’e geçen Vali Şıldak, burada 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Birecik Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarının günlerini kutladı.
Karanfiller eşliğinde sağlık çalışanları ile bir araya gelen Vali Şıldak, “Zor zamanların fedakâr insanları olan sağlık dünyasının bütün çalışanlarına özverileri için teşekkür ediyor, Tıp Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.
Vali Şıldak daha sonra Birecik’te İlçe Güvenlik Toplantısı’na başkanlık etti. Toplantıda Vali Şıldak, huzurun ve güvenliğin Şanlıurfa’nın her noktasında eksiksiz olarak temini için kolluk kuvvetlerinin sahada büyük bir gayret içinde olduğunu ve Birecik’te de asayişin en iyi seviyede sağlanması ve mahalli seçimlerin huzur içinde yapılması için bütün tedbirlerin alındığını ifade etti.

HALFETİ’DE YOĞUN PROGRAM

Birecik temaslarını tamamlayan Vali Şıldak ardından Halfeti ilçesine geçiş yaptı. Burada ilk olarak esnafı ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan Vali Şıldak, esnafın turizmden yana beklentilerini dinledi. Daha sora Halfeti Kaymakamlığında İlçe Müdürlerinin katılımıyla Değerlendirme Toplantısı, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri buluşması ve Halfeti İlçe Güvenlik Toplantıları düzenleyen Vali Şıldak, yoğun programını tamamlayarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptı.
Burada vatandaşlara seslenen Vali Şıldak, “Halfeti ilçemizin daha güçlü bir şekilde; gelişerek, kalkınarak her alanda etkisini göstermesi çok önemli. Bunu birlikteliğimizle başaracağız. Ve yine Halfeti, ilimizin turizmdeki vazgeçilmez adresi olduğu gibi aynı zamanda Şanlıurfa’nın sosyal ve kültürel dokusunun önemli bir kalesidir. Bu güzel ilçemizin milli birlik ve beraberliğimizin gücüyle gelişimi için hep beraber çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İftar programının ardından ailelerle birebir sohbetler gerçekleştiren Vali Şıldak, gece saatlerinde şehir merkezine dönüş yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Marmaray Bitti, Kale Bitmedi!

İstanbul’da deniz altından geçen ve milyonlarca yolcuyu bir kıtadan diğer bir kıtaya taşıyan Marmaray bitti fakat Urfa Kalesi halen bitmedi.

Sosyal yardım programlarının aylık ödemeleri artırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan yeni düzenleme sonrasında sosyal yardım programlarının aylık ödemelerinin artırıldığını belirtti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Mutlu gözaltına alındı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu gözaltına alındı.

Harran Üniversitesinde “Batılılaşma” Paneli düzenlendi

Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İlim ve Akademik Kulübü ile Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi iş birliğinde, merhum yazar Mehmet Doğan anısına “Batılılaşma” konulu bir panel düzenlendi.