Siverek Belediyesi gece saatlerinde kırsal bölgelerde etkili olan kar yağışıyla beraber yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Gece saatlerinde ana yollarda ve kırsal bölgelerde etkili olan kar yağışıyla birlikte harekete geçen Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, kar nedeniyle yolları açık tutmak için farklı bölgelerde çalışma yürüttü.

Diyarbakır kara yolu, Karacadağ ve Bucak bölgesi ile yağışın etkili olduğu alanlarda çalışan ekipler, gece boyunca mesai yaptı.

Mesai mefhumu gözetmeyen belediye ekipleri, vatandaşların kar yağışından etkilenmemesi için mücadelesi ise sürüyor.

Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kar yağışının özellikle yüksek kesimlerde etkili olduğu belirtildi.

Yolların açık olması için ekiplerince gece boyunca çalıştığının belirtildiği açıklamada, yolu kapalı olan yerleşim yerinin olmadığı aktarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Hava sıcaklıkları hafta ortasından itibaren artacak

Hava sıcaklıklarının 19-25 Şubat tarihleri arasında ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği, hafta ortasından itibaren artacağı tahmin ediliyor.

Amed Sportif Faaliyetler, Beşiktaş’ı 3-2 mağlup etti

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi.

Hasan Hüseyin Acar, Şanlıurfaspor ile Yeniden Anlaştı

Şanlıurfaspor Kulübü, 2025–2026 sezonu kadro planlaması kapsamında geçtiğimiz sezon takımda görev yapan orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar ile yeniden sözleşme imzaladı.

Erbakan: Öcalan‘la ilgili bir karar verecek olan varsa o da şehit aileleridir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partisinin 3. Olağan İl Kongresi Trabzon’a geldi.