UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. Eleme turunda Galatasaray, rakibi Olimpija’ya karşı sahaya çıktı. Galatasaray, mücadeleyi 3-0’lık skor üstünlüğüyle sürdürdü.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 9’uncu dakikada Kerem Aktürkoğlu, 48’inci dakikada Mertens ve 90+1’inci dakikada Halil Dervişoğlu kaydetti. 

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kısacık: Gazze’de soykırıma sessiz kalmak Müslüman devletlere yakışmıyor

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, TV programında gündeme dair değerlendirmeler yaptı.

Eyyübiyeli Sporcu Türkiye ve Dünya Şampiyonluğu Yolunda

Eyyübiye Belediyesi AK Evler Spor Salonları’nda yetişerek, 2017 yılından bu yana üç kez Türkiye şampiyonu olmanın yanında Avrupa ve Balkan şampiyonalarında önemli dereceler elde eden Savaş Öğüş, Manisa’da gerçekleştirilen şampiyonada tüm rakiplerini yenerek birinci oldu.

COŞKUN:GAZZE’NİN HÜZNÜNE DE SEVİNCİNE DE ORTAĞIZ

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Coşkun, Gazze’de savaşın sona erdirilmesi ve insani yardımların bölgeye girişine izin verilmesine ilişkin varılan anlaşmaya dair açıklamada bulundu.

Hamas ile İsrail arasındaki müzakereler Mısır’da başladı

Hamas ve İsrail heyetleri, Mısır ve Katar arabuluculuğunda esir takası ve Gazze’de ateşkesi görüşmek üzere dolaylı müzakerelere başladı.