Ankara-Eskişehir Karayolu’nda Polatlı istikametine seyir halindeki 04 AAV 951 plakalı Ağrı Seç Turizm’e ait yolcu otobüsü 05.00’da kontrolden çıkarak Olukpınar köyü mevkiinde köprüye çarptı. Yolcu otobüsünün kontrolden çıkmasının nedeni henüz belirlenemezken, kazada 11 kişi öldü, 24 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralıların otobüsten çıkarılması çalışmaları sürürken, çıkarılan yaralılardan bazıları en yakın hastanelere sevk edildi. Ankara-Eskişehir Yolu’nun Polatlı istikameti ulaşıma kapatıldı.

Kazaya ilişkin açıklama yapan Ankara Valisi Vasip Şahin, yolda fren izi olmadığını ve ilk belirlemelere göre şoförün uyumuş olma ihtimalinin değerlendirildiğini belirtti.

(MA)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da durdurulan motosiklette uyuşturucu çıktı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde şüphelendikleri motosikletli 2 şahsı durduran polisler,500 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.

Şanlıurfa’da Parkomat Görevlisi Olmak İçin Yabancı Dil Şartı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi HARBEL A.Ş., şehir merkezinde otopark ve yol kenarı parklanma alanlarında görevlendirilmek üzere 30 parkomat görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Açıklanan başvuru şartlarında dikkat çeken detay ise, yabancı dil bilmenin tercih sebebi olarak öne çıkarılması oldu.

Şanlıurfaspor, Bolu’da çalıştı

Yarın sezonun üçüncü maçına çıkacak Astor Enerji Şanlıurfaspor, Boluspor tesislerindeki antrenmanı ile son hazırlıklarını tamamladı.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESİNDEN YKS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK

Karaköprü Belediyesi, YKS’ye hazırlanan öğrenciler için her ay ücretsiz deneme sınavı düzenlemeye başladı. İlk sınav Karaköprü Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde yapıldı ve yoğun ilgi gördü.