Bakan Yerlikaya, Mersin’de düzenlenen “Mahzen-4” operasyonunda “Süleler” olarak bilinen organize suç örgütü nün çökertildiğini belirterek, operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 9 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Hangi büyüklükte olursa olsun halkın huzurunu bozan organize suç örgütlerine göz açtırmayacaklarının altını çizen Bakan Yerlikaya, “ Bir bir çökertip adalete teslim etmekte kararlıyız.” dedi.

Bakan Yerlikaya, Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten adam öldürme, çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işlediklerinin tespit edildiğine değindi.

Operasyonlar sonucu 5 adet ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konulduğu bilgini paylaşan Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Beyazgül, sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Veysel Karani Mahallesi ve Yunus Emre Caddesinde Büyükşehir Belediyesince devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Halfeti Sözleri Dikkat Çekti: Fakıbaba’dan Yolsuzluk Vurgusu

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Sağlık Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, memleketi Şanlıurfa’da katıldığı bir YouTube programında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nden YKS Öğrencilerine Ücretsiz Ulaşım Desteği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 21-22 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için öğrencilere ücretsiz toplu taşıma imkânı sunacak.

Vali Şıldak: Şanlıurfa şiddet olayları ile anılmamalı

Şanlıurfa, 29 Haziran (Hibya) Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, cinayet ve yaralama vakaları ile bu olaylara karışan faillerin yakalanması konusunda tüm güvenlik güçlerinin hassasiyet içerisinde olduğunu belirterek Şanlıurfa’nın bu tür görüntülerle anılmaması gerektiğini söyledi.