Operasyonlarda örgüt elebaşı ile birlikte 9 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda örgüt elebaşı ile birlikte 9 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar kapsamında; elebaşılığını Ahmet Söylemez’in yaptığı organize suç örgütü nün çökertildiğini duyurdu.

Organize suç örgütünün, iş yerlerini kurşunlayarak iş insanları üzerinde baskı kurdukları ve bu sayede iş yerlerinden para talep ettikleri, iş insanlarını ve ailelerini ölümle tehdit ettikleri, para vermeyi reddeden iş insanlarına ve yakın akrabalarına yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Düzenlenen “Kafes-33” operasyonunda örgütün elebaşı Ahmet Söylemez ile birlikte toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Yerlikaya açıklamasında, “Organize suç örgütlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz, nefeslerini keseceğiz. Operasyonları düzenleyen kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siverek’teki camiler gül kokacak

Siverek Belediyesi Kurban Bayramı öncesi şehrin tüm camilerinde sabahın erken saatlerinden itibaren temizlik çalışması başlatarak camilere gülsuyu sıktı.

Başkan Beyazgül Ve Başkan Çakmak’tan Ev Ziyaretleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile birlikte ilçede ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların hanelerine misafir oldu. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül ve Başkan Çakmak, çocuklarla yakından ilgilendi.

Siverek Belediyesi 10 Bin Kişiye Aşure İkram Etti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak Muharrem ayı dolayısıyla ilçenin üç farklı noktasında aşure ikramında bulundu.

Bakanlığa saldırı gerçekleştiren ikinci teröristin kimliği belirlendi

İçişleri Bakanlığı, 1 Ekim tarihinde Bakanlığa yönelik saldırı gerçekleştiren teröristlerden ikincisinin BTÖ üyesi Özkan Şahin olduğunun tespit edildiğini bildirdi.