HALİLİYE BELEDİYESİ EVDE BAKIM HİZMETİ İLE ULUÇINARLARIN YANINDA

Haliliye Belediyesi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara yönelik sürdürdüğü Evde Bakım Hizmeti ile haneleri düzenli olarak temizliyor. 65 yaş üstü erkek vatandaşlara tıraş hizmetinin de götürüldüğü hizmetten 576 vatandaş faydalanıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın “Gönüllere Dokunacağız” anlayışı kapsamında yürüttüğü sosyal yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gönüllere dokunan projelerini sürdürüyor.

İlçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetleri sürdürülürken, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar da unutulmuyor. Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların haneleri, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor. Hanelerin dip bucak temizlendiği hizmetten 576 vatandaş faydalanırken, 65 yaş üstü erkek vatandaşlara berber hizmeti de veriliyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda saç ve sakal tıraş ihtiyacının karşılandığı Evde Bakım Hizmeti ile Haliliye Belediyesi, gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini aracılığıyla, kayıt oluşturabilecekleri belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP Şanlıurfa il Başkanlığı Ramazan ayı boyunca İftar verecek!

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı yayınladığı bir videoyla Ramazan ayı vesilesiyle, 1 ay boyunca CHP Şanlıurfa il başkanlığında İftar yemeği vereceğini açıkladı.

Halfeti CHP belediye başkan adayı adaylıktan çekildi

CHP Halfeti ilçe belediye başkan adayı Mehmet Sevtekin, belediye başkan adaylığından çekildiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

TÜİK- Türkiye’de yaşlı nüfus son 5 yılda 9 milyon 112 bin 298 kişiye yükseldi

Türkiye’nin 2024 yılı Aktif Yaşlanma Endeksi değeri 29,7 olurken Yaşlı nüfus olarak kabul edilen 65 ve daha yukarı yaştaki nüfus, son beş yılda yüzde 20,7 artarak 2024 yılında 9 milyon 112 bin 298 kişiye yükseldi.

Gazze’de can kaybı 27 bin 238’e yükseldi

Gazze Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik devam eden saldırıları nedeniyle ölen Filistinli sayısının, İsrail-Filistin İslami Hareketi çatışmasının başladığı 7 Ekim 2023’ten bu yana 27 bin 238’e ulaştığını açıkladı.