Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl hizmete açtığı ve yaz ayları boyunca Şanlıurfalıların akınına uğrayan, onlarca etkinliğin yapıldığı Eyyübiye Millet Bahçesi’nde çim bakımı ve küçük onarım çalışmaları yapılıyor.

Eyyübiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ ne bağlı ekiplerin çimlendirme, budama, bakım ve onarım çalışmalarına başladığı Eyyübiye Millet Bahçesi’nde dört bin kadar ağaç, 64 bin çalı türü bitki ve çok geniş çim alanlar bulunuyor.

İçerisindeki spor alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları, mesire alanı, çocuk oyun parkları, sahne ve sosyal donatılarıyla Eyyübiye’de sosyal hayata büyük bir aktiflik getiren Millet Bahçesi, millet kütüphanesi, kıraathane, düğün salonu gibi eklentileriyle tüm yıl boyu aktif bir yaşam alanı olarak planlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Siirt Belediyesi’ne kayyum atandı

İçişleri Bakanlığı, Siirt Belediye Başkanı Sofya Alağaş’ı görevinde uzaklaştırırken yerine Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’yı görevlendirdi.

DEĞER KADAR DEĞER

Süleyman Turan Yazdı:İnsan, kendisine gösterilen değeri gördükçe karşılığını verir.

İsrail saldırılarında en az 108 gazeteci hayatını kaybetti

Uluslararası Gazetecileri Koruma Komitesi’nin raporunda, İsrail saldırılarında en az 108 gazeteci ve medya çalışanının öldüğü bildirildi.

Şehrin Kaymağını Yiyor, Şehrin Takımına Tek Kuruş Yardım Etmiyor

Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi konumunda bulunan Piazza AVM, Şanlıurfalıların yaptığı harcamalarla kasasını doldururken, kentin profesyonel futbol takımı Şanlıurfaspor’a destek vermemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.