Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi konumunda bulunan Piazza AVM, Şanlıurfalıların yaptığı harcamalarla kasasını doldururken, kentin profesyonel futbol takımı Şanlıurfaspor’a destek vermemesi nedeniyle eleştirilerin hedefi oldu.

Şanlıurfaspor, son dönemde ciddi mali sıkıntılarla mücadele ediyor. Transfer tahtasının açılabilmesi için yaklaşık 3 milyon liraya ihtiyaç duyuluyor. Ancak takıma,bazı belediyeler dışında ciddi bir destek sağlanmıyor.

Şanlıurfa’nın ekonomisinden en büyük payı alan işletmelerden biri olan Piazza AVM’nin, Şanlıurfaspor’a hiçbir katkıda bulunmaması kamuoyunda tepkilere yol açtı. Kent sakinleri, başka şehirlerde büyük alışveriş merkezlerinin yerel takımlara sponsorluk desteği sağladığını hatırlatarak, Piazza AVM’nin bu konuda duyarsız kalmasını eleştirdi.

Vatandaşlar, “Başka şehirlerde AVM’ler yerel takımlarına sponsor oluyor, onlara reklam desteği veriyor. Ancak Piazza AVM, ‘Ben müşteri kazanırım, Şanlıurfaspor beni ilgilendirmez’ mantığıyla hareket ediyor. Oysa Şanlıurfa’nın en çok kazanan işletmesi. En azından küçük de olsa bir destek vermesi gerekirdi.” ifadeleriyle tepkilerini dile getirdi.

Piazza AVM’nin bu tavrı, “Kentin nimetlerinden faydalanıyor ama sorumluluğunu paylaşmıyor” yorumlarına neden oldu.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

ABD, İran’daki üç nükleer tesisi vurdu

D ABD Başkanı Donald Trump, Cumartesi günü ABD’nin Fordow, Natanz ve Isfahan dahil olmak üzere İran’daki nükleer tesislere “çok başarılı bir saldırı” gerçekleştirdiğini duyurdu.

Şanlıurfa’da 100 projenin toplu açılışı gerçekleştirildi

‘’Büyükşehir Büyük Sevda İster’’ sloganıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında kente kazandırdığı 100 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi.

TFF, Avrupa kupalarında mücadele eden 4 takımın Süper Lig maçlarını ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Galatasaray ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor’un Trendyol Süper Lig’in 3. hafta mücadelelerinin ertelendiğini bildirdi.

Başkan Bucak, Bayram Öncesi Pazarda Vatandaşlarla Buluştu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Ramazan Bayramı arefesinde pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.