BAŞKAN ÖZYAVUZ’UN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJI

Harran  Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özyavuz’un yayımladığı mesaj şu şekilde:
“Tüm dünyada emeğiyle geçinenlerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. 1 Mayıs dostluk, kardeşlik ve dayanışmanın bir simgesi olmalıdır.
Emeğiyle, alın teriyle geçimini temin eden milli gelirimize büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önem ve kıymeti bulunmaktadır. Harran Belediyesi olarak işçisiyle, esnafıyla, memuruyla, her sektörden tüm emekçi çalışanlarıyla birlikte daha güzel mutlu yarınlara el ele, tek yürek yürümek en büyük amacımızdır. Hedefimiz sosyal barışın ve çalışma barışının sağlandığı güzel günleri yaşamak ve yaşatabilmektir. Emek en yüce değerdir. En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bugünde Başta Harran Belediyemizin kıymetli çalışanları olmak üzere helal kazanç ve toplum menfaati için çalışan tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramlarını tebrik ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

“Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Sibergöz-35” operasyonlarında 48 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Hizmet İsteyen Muhtara Zabıta Şoku: Akçakale’de Neler Oluyor?

Yerel yönetimlerde bazı görüntüler vardır; tek başına bir olay gibi görünür ama aslında çok daha büyük bir soruyu beraberinde getirir.

Başkan Canpolat: Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “O’nun dünyaya gelişi bir doğumdan öte, dünyanın aydınlandığı gündür” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa sınırında 2 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.