31 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, üretken belediyecilik anlayışını örnek olmaya devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla gündemin nabzını tutan ve vatandaşların güvenini kazanan Başkan Özyavuz,  her gün vatandaşlarıyla Cumhur Odası seçim bürosunda bir araya gelerek, hasbihal vatandaşlarına ev sahipliği yapıyor.

  İlçe merkezi ve kırsal mahallelerden gelen vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Özyavuz, üretken belediyecilik, bütüncül yaklaşım ve birlikte yönetim anlayışının güzel örneğini Harran’da yaşatmaya devam ediyor. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek, sorunlarına anında çözüm üretmeye çalışan Başkan Özyavuz, hemşerileriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında istişare edip vatandaşlarıyla fikir alışverişi yapıyor. 7’den 70 herkesimin uğradığı seçim bürosu akşam saatlerinden itibaren gece yarılarına kadar büyük bir kalabalık kitleleriyle dolup, taşıyor. Genç, yaşlı demeden samimiyetle vatandaşlarının sorunlarıyla bire bir ilgilenen belediye başkanı Mahmut Özyavuz, merkez ve kırsal mahallelerden gelen vatandaşlara çözüm odağı oluyor. Her geçen gün artarak daha fazla vatandaşa ev sahipliği yapan Özyavuz , saatlerce vatandaşlarla bir arada oturup hemşerilerinin sohbetlerine ortak, istek ve taleplerine çözüm kaynağı olmaya devam ediyor. Vatandaşlar başkan Özyavuz’a destek sözleri verirken, 31 Mart seçimlerinde yanında olacaklarını belirtiler.

 Teveccühlerini bizlerden esirgemeyen kıymetli hemşehrilerimizle bir aradayız diyen başkan Özyavuz, bu yolun sonu zaferdir. BiiznillAllah zafer Cumhur ittifakı’nın, zafer bizimdir açıklamasında bulundu. 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Davutoğlu: “Şeffaflığın olmadığı yerde bilgi kirliliği kaçınılmazdır”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) gruplarının Süper Kupa finaline ilişkin Meclis araştırması önergesi vereceğini açıkladı.

Harran Üniversitesi Hastanesi’nde 8 yılda yüzlerce aile çocuk sahibi oldu

Bölgede kamu hastaneleri arasında ilk açılan merkez olma özelliği taşıyan Harran Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, Şanlıurfa ve çevre illerin umudu oldu.

Göbeklitepe ve Taş Tepeler Berlin’de sergilenecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Göbeklitepe ve Taş Tepeler’in 12 bin yıllık insanlık mirası Berlin’de ziyaretçilerle buluşacak.

Şanlıurfa Barosu’ndan Silah Bırakma Sürecine Destek: “Bu Tarihî Fırsat Kaçırılmamalı”

Şanlıurfa Barosu, Süleymaniye’de düzenlenen silah bırakma törenine ilişkin açıklama yaptı. Baro Başkanı Av. Abdullah Öncel, “Toplumsal barış ve onurlu yaşam için siyaset üstü bir sorumlulukla bu sürece destek verilmelidir” dedi.