Vali Şıldak, bugün inşaat çalışmaları süren Karaköprü ve Haliliye İlçe hükümet konağı inşaatlarında incelemelerde bulundu. Teknik ekipten fiziki gerçekleştirmeler ile ilgili bilgi alan Vali Şıldak, yıl içerisinde tamamlanacak yeni hizmet binaları ile birlikte kamu hizmetlerinin çok daha verimli ve modern şartlarda yürütüleceğini ifade etti.
Temaslarına Harran Geçici Barınma Merkezi ile devam eden Vali Şıldak, burada çalışmaları değerlendirdi ve konteyner alanlarını gezdi. Barınma merkezindeki aileler ve özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Vali Şıldak, yaptığı değerlendirmesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihi boyunca mazlumlar için güvenli bir liman olduğunu belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Viranşehir belediyesi hürriyet mahallesinde 3.Etap çalışmalarına başladı

Viranşehir Belediyesi, mahalle içi yollarda sathi kaplama asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Başkan Gülpınar: “Terörsüz Türkiye Vizyonu, Ortak Sorumluluğumuzdur”

Başkan Gülpınar’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Bahçeli’ye Teşekkür

Şanlıurfa genelinde şok uygulama aranan 4 şahıs yakalandı

Şanlıurfa’da Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen şok uygulama sonucunda 4 aranan şahıs yakalandı.

Vali Şıldak: Eğitime Her Zaman Pozitif Ayrıcalık Tanımaya Devam Edeceğiz

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren Şanlıurfa Bilim ve Sanat Merkezi Anaokulunu ziyaret ederek kurumsal çalışmalar hakkında bilgi aldı.