Yarın, 03.02.2024 Cumartesi günü, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi üzerinde gerçekleştirilecek olan miting nedeniyle bu yol trafiğe kapatılacaktır. Etkinlik saat 07.00’da başlayacak ve etkinlik sonuna kadar yol trafiğe kapalı olacaktır.

VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE ❗

03.02.2024 Cumartesi günü 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi üzerinde yapılacak olan Miting dolayısıyla 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi Saat 07.00’dan etkinlik sonuna kadar taşıt trafiğine kapatılacaktır.

Bu nedenle, 18 Mart Çanakkale Şehitleri Caddesi üzerine araç parkı yapmamaları önemlidir. Sürücüler, alternatif güzergahlar olarak Cumhuriyet Caddesi ve Harran Üniversitesi Caddelerini kullanmaları önerildi.

Miting nedeniyle alınan bu önlem, vatandaşların güvenliği ve etkinliğin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla alınmıştır. Trafik yoğunluğunun önlenmesi ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına, sürücülerin belirtilen alternatif güzergahları tercih etmeleri önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Diyarbakır’da Nevruz koşusu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nevruz etkinlikleri kapsamında kente hareket kattı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen koşu etkinliği, Keçi Burçları’ndan başlayarak Sümerpark Yaşam Alanı’nda sona erdi.

İBB’de yeni Başkanvekili belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 23 Mart’ta tutuklanmasının ardından İBB Meclisi’nde başkanvekilliği seçimi yapıldı.

Siverek’te Tır ile otomobil çarpıştı:3 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Milletvekili Yazmacı’dan AK Parti Kuruluş Yıldönümü Mesajı

22 yıl önce “Erdemliler Hareketi” olarak çıktığı siyaset sahnesinde, bir daha asla silinmeyecek izler bırakmayı başaran AK Partimiz yeni yılına, yeni yaşına, daha güçlü Türkiye hayaliyle kavuşuyor.