Bazı sosyal medya hesaplarından Karaköprü ilçesinde engelli bir şahsa kötü muamelede bulunulduğu yönündeki iddialara ilişkin Şanlıurfa Valiliği yazılı açıklamada bulundu.

Karaköprü ‘de engelli şahsa yönelik şiddet iddialarına yönelik Valilikten yapılan açıklama şöyle;

“08.09.2023 tarihinde sosyal medyada yer alan Karaköprü ilçemizde bir vatandaşımıza kötü muamelede bulunulması konusuyla ilgili olarak Emniyet ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli kişi belirlenerek yakalanmış ve göz altına alınıp hakkında adli işlem başlatılmıştır. Mağdur olan vatandaşımız Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından sürece müdahil olunarak kurum bakımına alınmıştır. 

 Konu Valiliğimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Tanal’dan:”Şanlıurfa afet bölgesi ilan edilsin” Başvuru

CHP’li vekil Mahmut Tanal, selin yıkıma yol açtığı Şanlıurfa’nın “Afet bölgesi” ilan edilerek, kentte yaşayan vatandaşların zararının giderilmesi talebiyle hem İçişleri Bakanlığı’na hem de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na ayrı ayrı dilekçeyle başvurdu. Tanal aynı zamanda konuyu soru önergesi yoluyla Meclis gündemine taşıdı.

Demirtaş; Kadın Din Görevlilerimiz Halkımızın Dini Konularda Rehberleridir

Şanlıurfa İl Müftülüğü ile Kadın Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) Şubesi iş birliğinde Hilvan ilçesinde çeşitli programlar düzenlendi.

Haliliye’de Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Gerçekleşti

 Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın başkanlığında Haliliye Belediye Meclisinin yeni dönemdeki ilk toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Canpolat ve meclis üyelerinin yer aldığı toplantıda başkanvekilleri, katip, encümen ve komisyon üyeleri belirlendi.

Filistin: “İsrail, kasıtlı olarak yardım girişini engelliyor”

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in kasıtlı olarak yardım girişimlerini engellediğini açıkladı.