Gazze’deki çocukların her geçen gü n daha da kötüleşen bir kabusun içinde kaldıklarını belirten UNICEF İcra Direktörü Russell, “UNICEF, Gazze’deki çocukların ihtiyaç duyduğu hayat kurtaran yardımı sağlamak için çalışıyor. Ancak çocukların hayatlarını kurtarmak için acilen daha iyi ve daha güvenli erişime ihtiyacımız var. Dünya durup izleyemez. Şiddet ve çocukların çektiği acılar sona ermeli” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Viranşehir’in Gururu: Genç Karateciler Türkiye Şampiyonu, Şimdi Avrupa Yolcusu!

Viranşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Karate Takımı, 10-13 Nisan 2025 tarihlerinde Kocaeli’de düzenlenen Türkiye Çocuklar Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı.

Şanlıurfa’da aranan Şahıslara operasyon:16 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanması için önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, toplamda 16 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 7’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Japonya’da 7.6 büyüklüğünde deprem

Japonya’nın Noto, Ishikawa Eyaleti’nde 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ölüler Adına Müstahsil Makbuzu İddiası Şanlıurfa’yı da Gündeme Getirdi

Yaş sebze ve meyve fiyatlarına yönelik soruşturmada bazı tedarikçilerin hayatını kaybetmiş kişiler adına müstahsil makbuzu düzenlediği belirtildi. Şanlıurfa’da ise gözler Hal Pazarı’na çevrildi; kentte benzer bir tespit veya gözaltıya ilişkin henüz resmi açıklama yapılmadı.