Ay Yıldızlılar, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaştı. İlk gol 1. dakikada geldi. Merih Demiral’in attığı gol, Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’ndaki en erken golü olarak tarihe geçti.

Mücadelenin ilk yarısı Türkiye’nin 1. dakikada Merih’le bulduğu golle 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

59. dakikada Merih hem takımının hem kendisinin 2. golü nü kaydetti. 77. dakikada Okay Yokuşlu ve Kerem Aktürkoğlu oyuna dahil oldu, Kenan Yıldız ve Arda Güler oyundan çıktı. 82. dakikada rfan Can Kahveci, sakatlık yaşayan Orkun Kökçü’nün yerine oyuna dahil oldu.

F Grubu’nu 6 puanla ikinci sırada tamamlayan Türkiye 16 yıl sonra son 8 takım arasına kalmayı başardı. Türkiye’nin çeyrek finalde rakibi Hollanda oldu.

 

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personellerine Sağlık eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi personellerine yönelik Sağlık İl Müdürlüğü tarafından sağlık ve ilk yardım eğitimi verildi.

Turizm Şehri Urfa, Uluslararası Basının Gözdesi Oldu

Şanlıurfa, son yıllarda yürütülen tanıtım faaliyetleriyle dünya turizminde adını giderek daha fazla duyuruyor. Bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle kente gelen Fransız gazeteciler, kadim şehir Urfa’nın tarihi ve kültürel mirasını yerinde inceledi.

Ajax: 0 – Galatasaray: 3

Galatasaray, Ajax’ı Amsterdam’da 3-0 yenerek tarihi bir galibiyete imza attı. Osimhen bu maçta hat-trick yaptı.

Erken tedavi edilmeyen retina hastalıkları körlük nedeni

Göz içi kanamaları, retina yırtıkları ve dekolman gibi gözün arka kısmını ilgilendiren rahatsızlıklarda erken müdahalenin önemine dikkat çeken Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Numan Alp, “Tedavi edilmeyen retina hastalıkları görme kaybına neden olabilir….