Kent merkezinde trafik akışını kolay hale getirmek amacıyla bir dizi önlem ve çalışma başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı, kavşak, ana arter ve orta refüjlerde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son olarak yaptığı Balıklıgöl kavşağının ardından kentin önemli trafik akslarından biri olan Topçu Meydanından Atatürk Bulvarına çıkan yolda düzenleme çalışması başlattı.

 Ekiplerin başlattığı çalışma ile birlikte Atatürk Bulvarından Topçu Meydanına çıkan yol tek şerit olurken, Topçu Meydanı’ndan Atatürk Bulvarı 3 şerit olacak.

 Atatürk Bulvarı ile Topçu Meydanı arasında yapılacak yol ile birlikte trafik daha akıcı bir hale getirilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ticaret Bakanlığı, dolandırıcılara karşı harekete geçti

Ticaret Bakanlığı, sosyal medyada yer alan IBAN kiralama ilanları başta olmak üzere Sosyal Mühendislik dolandırıcılıklarına karşı harekete geçildiğini açıkladı.

Mahkemeden Kaymakam İbrahim Güneş’e tokat gibi cevap

Görevden alınan Suruç Eski Kaymakamı İbrahim Güneş’e Şanlıurfa 3.Sulh Ceza Mahkemesinden tokat gibi cevap geldi.

6 ilde Organize Suç Örgütlerine operasyon: 61 gözaltı

İçileri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde dolandırıcılık ve tefecilik yapan 9 ayrı Organize Suç Örgütüne düzenlenen operasyonlarda; hesaplarında son 2 yılda 2 milyar 408 milyon TL işlem hacmi bulunan 61 şahısın yakalandığını açıkladı.

Karakoyunlu Mahallesi’nde Yeni Konut ve İş Yeri Projesi İçin İhale Duyurusu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karakoyunlu Mahallesi’nde konut ve iş yeri üretimine yönelik önemli bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.