Tarım ve Orman Bakanlığı, hububat-baklagil ve dane mısır desteği için 64 milyon 910 bin 785 TL, kırsal kalkınma yatırım desteği için 35 milyon 791 bin 503 TL, düve alım desteği için 17 milyon 120 bin TL, yağlı tohumlu bitkiler desteği için 1 milyon 106 bin 112 TL, toprak analiz desteği için 177 bin 600 TL olmak üzere toplam 119 milyon 106 bin TL tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesabına yatırıldığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Viranşehir’de Jandarmadan Kaçak Silah Operasyonu

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 18 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Eyyübiye Belediyesi’nden Gençlere YKS Tercih Desteği

Türkiye’nin en genç ilçesi Eyyübiye’de, gençlerin eğitim alanında başarılı olması için desteklerine devam eden Eyyübiye Belediyesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, “YKS Tercih Danışmanlığı Hizmeti”ni başlatılacağını duyurdu.

Şanlıurfa’da acil durum tatbikatı yapıldı

Şanlıurfa il Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı olarak 2023 yılı afet ve acil durum tatbikatını başarıyla tamamlandı.

7 ilde “Kafes-36” operasyonu

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Tekirdağ merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-36” operasyonlarında, nitelikli dolandırıcılık, şantaj ve tehdit suçlarını işleyen yurtdışı bağlantılı organize suç örgütü çökertildiğini duyurdu.