Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü il genelinde alt yapı çalışmasının yanı sıra hat temizliği, kanalizasyon baca temizliği ve menfez yapımı gibi bakım-onarım çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine devam ederek yapılan rutin faaliyetlerin yanı sıra kış mevsiminde yoğun yağışlarda sorun yaşanmaması için çalışan ŞUSKİ ekipleri, gece ve gündüz vardiyalı şekilde hizmetlerine devam ediyor.

Araç yoğunluğunun fazla olduğu bulvar ve caddelerde çalışma yapan ekipler menfez ve rögar temizliğini titiz bir şekilde gerçekleştiriyor.

Dere ve kenarlarında deforme olan tahliye boruları yenileri ile değiştiriliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü’de gençler için yeni yatırımlar yükseliyor

Karaköprü Belediyesinin gençlerin eğitimine katkı sunmak için ilçeye kazandıracağı yeni okuma evlerinin yapımında sona gelinirken kısa süre sonra tamamlanıp öğrencilerin hizmetine sunulacak

Başkan Canpolat’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 103. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bilim insanları binlerce kişiyi etkileyebilecek genetik bir bozukluğu ortaya çıkardı

Stockholm, 12 Temmuz (Hibya) Bilim insanları dünya çapında binlerce kişiyi etkileyebilecek genetik bir bozukluğu ortaya çıkardı.

Milletvekili Ayan’dan Bakan Yumaklı’ya çiftçi borçları ve sulama zammı sorusu

ŞANLIURFA – Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, kuraklık nedeniyle büyük zarar gören çiftçilerin borç durumu ve sulama ücretlerine yapılması planlanan zamlarla ilgili Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın yanıtlaması istemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na yazılı soru önergesi verdi.