Suruç, son günlerde yaşadığı sorunlarla gündemde yer alıyor. Kayyum Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam İbrahim Güneş’in çamurlu görüntülere nasıl bir açıklama getireceği ise merak konusu.

Kayyum Başkan Vekili İbrahim Güneş’e göre, Suruç kabuk değiştirmiş olsa da, Türkiye için bu görüntüler utanç verici nitelikte. Suruç adeta çamur içinde kalmış durumda.

Suruç Belediyesi, geçtiğimiz günlerde çıkan çamurlu haberlerle ilgili yaptığı açıklamada, algı yapıldığını savundu. Hatta basın mensupları hakkında yasal işlem başlatılacağı da belirtildi. Bu açıklamaların ardından Kayyum Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam İbrahim Güneş’in bu çamurlu görüntülere nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Basının algı yapmadığına dair bir açıklama yapacak mı?

Ancak, Suruç’un içler acısı hali gözler önünde. Yıllardır süregelen sorunlar, yetersiz altyapı ve üstyapı sorunu,çöp sorunu ve diğer belediye hizmetlerinin aksaması, Suruç’un çamur içinde olduğunu gösteriyor. Vatandaşlar, belediyenin bu sorunlara çözüm bulması gerektiğini dile getiriyor.

Soruşturmasız yargısız bir şekilde “algı yapılıyor” denilerek çamurlu haberlerin basına yansıması susturulmaya çalışıldı.

Suruç’un çamurlu görüntüleri, yalnızca basının algı yapmasıyla açıklanamaz. Bu sorunlar, gerçekten Suruç’un içinde bulunduğu durumu yansıtıyor. Belediye yetkililerinin, vatandaşların taleplerine kulak vererek, sorunları çözmeye odaklanması gerekiyor.

Suruç halkı, yıllardır yaşadıkları sorunlar nedeniyle umutsuzluğa kapılmış durumda. Altyapı eksiklikleri, temizlik sorunları ve diğer belediye hizmetlerindeki aksaklıklar, vatandaşların günlük yaşamlarını olumsuz etkiliyor. Suruç’un kabuk değiştirdiği iddiaları, bu sorunların üstünün örtülmeye çalışıldığı izlenimini veriyor.

Suruç’un çamurlu görüntüleri, sadece birkaç haberle geçiştirilecek bir durum değil. Yıllardır süren sorunlar, kalıcı çözümler gerektiriyor.

Suruç’un içler acısı hali gözler önünde. Belediye yetkililerinin çamurlu görüntülere ilişkin yapacakları açıklamalar merakla bekleniyor. Ancak, sorunların sadece basının algısıyla açıklanması mümkün değil.

Suruç’un içler acısı halini gözler önüne sermek, gerçekleri dile getirmek ve sorumluların hesap vermesini talep etmek önemlidir. Halkın güvenini kazanmak ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket etmek, Suruç’un yeniden toparlanması ve gelişmesi için gereklidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galatasaray Spor Kulübü’nü kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerini, teknik heyetini ve sporcularını kabul etti.

Eksiği yok fazlası var! Akçakale’ye ne söz verdiysek yaptık…

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya seçim öncesi “Akçakale’nin gelecek yüzyılını şekillendireceğiz” diyerek altyapıdan üst yapıya, eğitimden spor faaliyetlerine çok geniş bir hizmet yelpazesi için verdiği tüm sözleri hayata geçirdi. Bir çok ilki şehre kazandıran Başkan Yalçınkaya “Ne söz verdiysek yerine getirmek için gece gündüz çabaladık. Tüm sözlerimiz hizmette” dedi.

Ümmet İftarı 23 Mart’ta Dergâh’ta Düzenlenecek

Şanlıurfa İHH, Gazze başta olmak üzere ümmetin durumuna dikkat çekmek amacıyla 23 Mart 2025 Pazar günü Dergâh’ta Ümmet İftarı düzenleyecek.

Babacan: “Tertemiz, helalinden bir kampanya yürütüyoruz”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Manisa’da bir basın toplantısı düzenledi. Babacan, tertemiz, helalinden bir kampanya yürüttüklerini söyledi.