Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, Eş Başkanlar Ayten Kaya ve Müslüm Baran, önemli bir ilke imza attılar. “Palto” adlı tiyatro oyunu, Suruç’ta sahnelendi. 

Halkın yoğun ilgisi, oyunun büyük bir başarı elde etmesine katkıda bulundu. Bu tür etkinliklerin, kültürel hayatı canlandırma ve toplumu sanatla buluşturma açısından büyük önem taşıdığı vurguland

ı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Nihat Çakır’dan Saraçoğlu’na Sert Çıkış: Şov Yapıyorsunuz, Samimi Değilsiniz, Dürüst Değilsiniz!

Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Nihat Çakır, yaklaşan kongre süreci öncesinde mevcut yönetimi ve Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu hedef alan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Komisyon Kalın, Yaşar ve Bayraktaroğlu’nu dinleyecek

ANKARA – Meclis’te kurulan komisyon, Cuma günü İbrahim Kalın, Yaşar Güler ve Selçuk Bayraktaroğlu’nu dinleyecek.

DMM: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin iddialar asılsızdır

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa’da Okullarda Filistin Farkındalığı: Sumud Filosu Üyesi Mehmet Ali Parlak Öğrencilerle Buluştu

ŞANLIURFA -Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da Filistin’e destek ve farkındalık etkinlikleri tüm okullarda devam ediyor.