Bakan Işıkhan, ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yapılan SSK ve Bağ-Kur emeklileri ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarının ödemeye başlanacağını belirtti.

Bakan Işıkhan, fark ödemelerin; SSK kapsamında emekli olan vatandaşlar için 6 Şubat’ta, Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlar için ise 7 Şubat’ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gülpınar’dan soy ağaçlı gönderme: Öz ve öz Urfalıyım

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gülpınar bugün Kulis TV’de yayınlanan Ömer Ağ ile panorama programında bir gerçeği açıkladı. son dönemlerde yerli aday tartışmalarına Gülpınar’dan soy ağaçlı gönderme.

Battani Uzay Ve Havacılık Bilim Merkezi Öğrencileri Bilimle Tanıştırıyor

Karaköprü Belediyesinin Şanlıurfa’ya kazandırdığı Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi çocukları bilimle ve yeni nesil yazılım teknolojisiyle tanıştırıyor

KBB Uzmanı Op. Dr. Ak Metrolife Hastanesi’de hasta kabulüne başladı

Şanlıurfa’da özel Metrolife Hastanesi ailesine katılan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Semih AK hasta kabulüne başladı.

Karaköprü ‘de çocuklar zamanını yüzmeyi öğrenerek değerlendiriyor

Karaköprü Belediyesi bünyesinde açılan yüzme kursları ile 7-14 yaş arası çocuklar tatilini yüzme öğrenerek değerlendiriyor