Şanlıurfaspor, 1-0 geriye düştüğü maçta son dakikalarda bulduğu gollerle muhteşem bir geri dönüşe imza attı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 4. hafta karşılaşmasında Kızılkaya Şanlıurfaspor, deplasmanda Bursa temsilcisi Sultan Su İnegölspor’a konuk oldu.

İnegöl İlçe Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında ev sahibi ekip, 21. dakikada Hasan Alp Altınoluk’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol olmayınca Sultan Su İnegölspor, soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan Kızılkaya Şanlıurfaspor, geliştirdiği ataklarla rakip kalede tehlikeler yarattı. Sarı-yeşilli ekip, 78. ve 81. dakikalarda Berk İsmail’in attığı gollerle öne geçerek sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşmanın sonucu:
Sultan Su İnegölspor: 1 – Kızılkaya Şanlıurfaspor: 2

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Karaköprü’de Kadınlar Hem Zanaat Öğreniyor Hem Üretiyor

Karaköprü Belediyesi’nin açtığı meslek edindirme kurslarıyla kadınlar boş zamanlarını değerlendirerek hem zanaat öğreniyor hem de öğrendikleriyle üretim yapıyor

Başkan Mehmet Yavuz’dan 15 Temmuz Mesajı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladı.

Mavi Marmara’nın kardeşi Madleen İnsanlığın Vicdanını Taşıyor …

Sicilya’dan Gazze’ye uzanan vicdan yolculuğunda, Mavi Marmara’nın kardeşi Madleen; dünyanın dört bir yanından yürekli insan hakları savunucularını, bagajında ise umut, merhamet ve insanlık taşıyor.

Marmaray, Galatasaray-Manchester United maçı nedeniyle ek sefer koydu

Marmaray, oynanacak Galatasaray-Manchester United Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ek sefer konulduğunu duyurdu.