Sicilya’dan Gazze’ye uzanan vicdan yolculuğunda, Mavi Marmara’nın kardeşi Madleen; dünyanın dört bir yanından yürekli insan hakları savunucularını, bagajında ise umut, merhamet ve insanlık taşıyor.
Kuşatma altındaki Gazze’ye ulaşmak için denize açılan Madleen, her geçen gün bir başka katliam ve soykırıma imza atan katil İsrail’in engellemeleriyle karşı karşıya.
Tıpkı Mavi Marmara gibi, Madleen de insanlığın vicdanını sınayan bir imtihandır.

Bu yolculuk sadece bir yardım seferi değil; insanlık onurunun, adaletin ve kardeşliğin çağrısıdır. Zulme karşı sessiz kalmayan yüreklerin ortak çığlığıdır.

Madleen ve içindeki onurlu insanlar yalnız değildir.
Vicdan sahibi her insanın duası, sesi, direnişi onlarladır.
Hiç durmadan, bıkmadan, gayretle, Gazze’nin sesi olmaya, mazlumun yanında durmaya devam edenlere selam olsun.

İbrahim Coşkun
Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Bşk.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 10 şahıs yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye’den Yunanistan’a ve Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 10 şahsın yakalandığını açıkladı.

Demokrat Parti’nin 80. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

ŞANLIURFA – Demokrat Parti’nin “Yeter, söz milletindir” sloganıyla 7 Ocak 1946’da başlattığı demokrasi mücadelesinin 80. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Polat tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Bakan Bak’tan Beşiktaş’ın yeni başkanı Hasan Arat’a tebrik mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Trendyol Süper Lig Ekiplerinden Beşiktaş’ın yapılan Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Hasan Arat için tebrik mesajı yayımladı.

Harran’da Bağlantı Yolları Asfaltlanıyor

Harran Belediyesi ekipleri Çaltılı – Kütüklü bağlantı yolunda sürdürdüğü asfalt serim çalışmalarını tamamladı.