Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı’nın yatırım planlamaları kapsamında Siverek’te inşa edilecek 200 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin ihale süreci tamamlandı. Hastanenin yapılacağı yer belirlendi, jeolojik kazılar ve zemin etütleri başarıyla tamamlandı.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, kısa süre içerisinde yapım işi ihale sürecinin başlayacağını ve akabinde yer tesliminin yapılacağını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Ateşkese rağmen Gazze’de bin 359 kişi katledildi

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’nde 11 aydır ateşkes olmasına rağmen düzenlediği saldırılarda bin 359 Filistinli yaşamını yitirdi.

“Kahramanlar 38” operasyonlarında 189 şahıs yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 37 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “Kahramanlar-38” operasyonlarında 189 şahsın yakalandığını açıkladı.

Ceylanpınar Belediyesi kendi üretim atölyesini kurdu

Ceylanpınar Belediyesi, park ve bahçelerde bulunan oturma grupları ve buna benzer ihtiyaçları karşılamak üzere kendi bünyesinde marangoz atölyesini hayata geçirdi. Tesiste imalat işleri başladı.

Başkan Canpolat’tan Yarıyıl Tatili Mesajı

 Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 2023- 2024 eğitim öğretim yılının ara tatili dolayısıyla mesaj yayımladı.