Şanlıurfaspor’un yönetimi, Fenerbahçe’nin süper kupa finali maçında A takımıyla oynamayı reddetmesiyle hayal kırıklığı yaşadı. Türkiye Süper Kupa finalinin Şanlıurfa’da oynanacak olması bölgede büyük bir sevinç yaratırken, Fenerbahçe’nin kararı Şanlıurfaspor yönetimini ve spor severleri zor durumda bıraktı.

Galatasaray’ın 2 gün öncesinden Şanlıurfa’ya gelmesine rağmen, Fenerbahçe cephesinden gelen sürpriz bir karar herkesi şaşırttı. Kulüp başkanı Ali Koç, Fenerbahçe’nin U19 takımıyla Galatasaray’a karşı mücadele edeceğini açıkladı. Bu kararın ardından maç 1 dakika içinde ertelenirken, Şanlıurfaspor yönetimi bu sonuca hüsranla baktı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un tesisleri ziyaret etmesini fırsat bilen Şanlıurfaspor yönetimi, Ali Koç ‘tan adeta çorba parası dilendi. Kulüp basın sözcüsü Mustafa Çadırcı, Şanlıurfa Spor’un sıkıntıları olduğunu belirterek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a methiyeler düzdü. Mustafa Çadırcı, Ali Koç’un büyük bir başkan olduğunu vurgulayarak, kameralar önünde Ali Koç’tan jest beklediklerini ifade etti. Çadırcı’nın “Sayın Başkanım, sofra önünüzde isterseniz çorba kasesi isterseniz salata, ne ararsanız atın. Şanlıurfaspor yönetimi bu konuda sizden jest bekliyor.” Şeklinde konuştu.

Bu durum Şanlıurfa ve Şanlıurfa spor kamuoyunda büyük tepkilere neden olurken, Şanlıurfaspor yönetiminin Şanlıurfa’da oynamayı reddeden bir kulüp başkanından para dilenmesi eleştirilerin odağı oldu.

Öte yandan, Mustafa Çadırcı’nın açılış konuşmasında dile getirdiği “Fenerbahçe’den Şanlıurfa için jestinizi aldık, ama Şanlıurfaspor için sizden özel bir jest rica ediyoruz.” sözleri, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u şaşkınlıkla karşıladı. Ali Koç, yapılan talebi dinlerken, “Elimizden geleni yaparız, zaman ne gösterir göreceğiz.” yanıtını verdi.

Şanlıurfaspor yönetiminin bu talebi, Türk futbolunda nadir görülen ve tartışmalara neden olan bir olay olarak hafızalara kazındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Şanlıurfa’da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 223 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Şanlıurfa’da narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, toplamda 223 kilo 250 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Bozova’da Genç Öğretmeni Öldüren Katil Zanlısının Kimliği Belli Oldu

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, 24 yaşındaki genç öğretmen Yasin Kayran’ın öldürülmesiyle ilgili olayda, katil zanlısının kimliği ortaya çıktı.

ŞANLIURFASPOR’DA YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bugün açıkladığı kararlarla birlikte 2. Lig’de bahis oynadığı tespit edilen 281 futbolcuya 45 gün ile 1 yıl arasında değişen men cezaları verilmesi spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ceza listesinde Şanlıurfaspor’dan bazı oyuncuların da yer alması üzerine sarı-yeşilli kulüpte hareketli saatler yaşanıyor.