Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, son 130 günde gerçekleştirdiği çalışmalarla önemli sonuçlara ulaştı. Bu süre zarfında toplamda 926 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca 506 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı ve 303 şüpheli şahıs tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda ayrıca 131.190 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında 1.538 şahsa uyuşturucu madde kullanımı suçundan işlem yapıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa İHH’dan “Ümmet İftarı”

Şanlıurfa İHH, her yıl ramazan ayında geleneksel hale getirdiği Ümmet İftarını bu yıl da gerçekleştirdi.

Haliliyeli gençler,milli takıma gitmeye hak kazandı

Haliliye Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunduğu judo kursundan eğitim alan öğrenciler, Türkiye Şampiyonu oldu. Kentin gururu olan genç sporcular, milli takıma gitmeye hak kazandı.

Hijyen eksikliği uyuza neden oluyor

Altınbaş Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (SHMYO) Öğretim Görevlisi, İlk ve Acil Yardım Program Başkanı Özlem Karagöl, uyuzun sosyoekonomik düzeyi düşük olan ülkelerde daha çok görüldüğüne işaret etti….

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Başlattığı ‘Digem’le, Gençler İş Hayatına Hazırlanıyor

Gençlerin iş hayatına atılmalarına olanak sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, TBB ve UNDP işbirliğiyle Şanlıurfa’da Dijital Gençlik Merkezi (DİGEM) projesini hayata geçirdi. Esentepe Gençlik Merkezinde açılan DİGEM Bilgisayar kursunda 1 aylık eğitim programını başarıyla tamamlayacak olan öğrencilere MEB onaylı Bilgisayar sertifikası verilecek.