Şair Nabi Dijital Sinemanın bu haftaki misafirleri Şanlıurfa’da faaliyet Rehabilitasyon merkezlerinde eğitim alan özel öğrenciler oldu. Belediyeye ait araçlarla bulundukları yerlerden alınan çocuklar Şair Nabi Dijital Sinemaya getirildi.

TRT Çocuk’un en sevilen çizgi filmlerinden Doru Animasyon sinema filmini izlemeye gelen çoğunluğunun çocuklardan oluştuğu izleyicilere Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından patlamış mısır ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ: Cumhuriyet Halk Partisi 102 Yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, partinin kuruluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GAP Yeşil İnovasyon Kısa Film Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Şanlıurfa Valiliği himayelerinde, GAP Bölge Kalkınma İdaresi desteği ve Harran Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen GAP Yeşil İnovasyon Projesi kapsamında düzenlenen Kısa Film Yarışmasında dereceye giren filmler ödüllerini aldı.

Harran Üniversitesi’nde Geçen Yılki Afetlerde Yaşamlarını Kaybedenlerin Anısına Anlamlı Bir Program Düzenlendi

Harran Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü ve Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü işbirliği ile Afet Farkındalık Etkinliği kapsamında ‘6 Şubat Depremi ve 15 Mart Sel Afeti’ programı düzenlendi.

AYM, Can Atalay kararının gerekçesini yayımlandı

Tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Şerafettin Can Atalay dosyasında Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) ikinci ‘hak ihlali’ kararının gerekçesi Resmi Gazete’de yayımlandı.