Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eylül ayına ilişkin asayiş ve güvenlik verilerini kamuoyuyla paylaştı. Açıklanan verilere göre kentte silah kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonlarda önemli başarılar elde edildi.

Emniyet ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 51 tabanca, 16 pompalı ve av tüfeği ile 25 uzun namlulu silah ele geçirildi. Gözaltına alınan 38 şüpheliden 12’si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Vali Şıldak, kentte huzur ve güven ortamını bozmak isteyenlere fırsat verilmeyeceğini vurguladı. Güvenlik güçlerinin kararlı çalışmalarının süreceğini belirten Şıldak, vatandaşların da şüpheli durumları güvenlik birimlerine bildirmeleri çağrısında bulundu.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Baydilli ‘den 10 Kasım Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınladı.

ŞUTSO Ekim Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Gerçekleşen Meclis Toplantısı’nda, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Zahit, Meclis Başkan Yardımcısı Bülent Aziz Bülbül, Meclis Üyeleri Serhat Gerger ve Metin Baydar gündem dışı birer konuşma gerçekleştirdi.

Ege Denizi’nde 4.7 ve 4.2 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi’nde 4.7 ve 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Suruç Beledyesi “Temizlik Seferberliği” Farkındalığı

Şanlıurfa-Suruç Belediyesinden “Temizlik Seferberliği” Farkındalığı.