Yönetmeliğe göre, yurt dışı menşeli olup basımı Türkiye’de yapılan eserler ile yurt dışından ithal edilecek eserler için yurt içinde satılmamak şartıyla sorumlu kişi veya kuruluşlar kuruldan izin belgesi alacak.

Başkanlık, bu eserlerin ithali ve yurt dışından çıkışı sırasında kurul tarafından verilen iznin denetlenmesini ilgili kurumlardan talep edebilecek.

İzin belgesi bulunmayan eserler hakkında işlem tesis edilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonu: 73 gözaltı

Şanlıurfa, 8 Temmuz (Hibya) Şanlıurfa’da Polis ve Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarla yüklü miktarda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Tarımsal girdi maliyetleri arttı

Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık %27,70, aylık %3,46 arttı.

UNRWA: “Gazze’de durum her geçen dakika, her saat daha da kötüye gidiyor”

Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze’de durumun her dakika, her saat daha da kötüleştiğini bildirdi.

Birecik’te Yangın Kontrol Altına Alındı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Sancak Mahallesi Aşağı Bey Çıkmazı’nda meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.