Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi’nde Ferit Şahenk Lisesi’nde seçim tartışmaları kavgaya dönüştü.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi’nde bulunan Ferit Şahenk Lisesi, yerel seçim heyecanını iki grubun tartışması ile adeta meydan savaşına dönüştü.

Okulda gerçekleşen seçim sürecinde başlayan tartışmalar, kısa sürede büyüyerek okul bahçesinde çatışmaya yol açtı. İki grup arasında yaşanan arbede anları, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, okulun içindeki kaotik anları gözler önüne serdi.

Görüntülerde, iki grup arasında birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldırdığı, panik ve kaosun hakim olduğu bir ortamın yaşandığı vatandaşların seçim sürecindeki heyecanın nasıl şiddete dönüştüğü, çevredekileri şaşkına çevirdi.

Olayın büyümesi üzerine polis ekipleri okula çağrıldı. Ekipler, okul bahçesindeki kavgaya müdahale etti ve tarafları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak, gerilimli ortamın bir türlü dinmediği belirtildi. Polis müdahalesiyle kavga sonlandırıldı.

Şanlıurfa’da yaşanan bu olay, yerel seçimlerin ne denli hassas ve gerilimli bir atmosferde geçtiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Şanlıurfa’daki bu kavga, sadece bir okulda yaşanan bir olay olmaktan çıkarak, toplumsal barış ve güvenliğin ne kadar kırılgan olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da TEKNOFEST heyecanı: Vali Şıldak’tan teknoloji şölenine davet

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, TEKNOFEST Güneydoğu’nun Şanlıurfa’da düzenleneceğini duyurarak vatandaşları havacılık, uzay ve teknoloji şölenine davet etti.

Fransa Başbakanı istifa etti

ANKARA – Fransa Başbakanı Sebastien Lecornu görevinden istifa etti.

Şanlıurfa ilçelerinde çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi

Haliliye ve Birecik’te düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi

Babacan: Yapısal reformlara ciddi bir ihtiyaç var

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yunanistan’ın başkenti Atina’da DIKTIO düşünce kuruluşunun toplantısında konuştu.