İl Emniyet Müdürlüğü  Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, Şanlıurfa, Konya ve İstanbul’da düzenlenen operasyonda, sahte sosyal medya hesapları üzerinden kandırdıkları kişileri günübirlik evlere yönlendirip görüntülerini çekerek şantaj yaptıkları ve silah zoruyla tehdit edip para aldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 16 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan 5’i emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, aralarında kadınların da olduğu 11 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Zanlılar çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa’da mahalle buluşmaları devam ediyor

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyüpnebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelerek uyuşturucuyla mücadele ve ailelerin rolü hakkında bilgi verdi.

Harran Ulu Camii Restorasyonu Tamamlandı

Yüzyılın Afeti olarak adlandırılan Şubat 2023 depreminde büyük hasar gören Harran Ulu Camii’ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Viranşehir’de Son Kullanma Tarihi Geçmiş Gıdalar İmha Edildi

Viranşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, halk sağlığına yönelik denetimlerine aralıksız devam ediyor.

ŞILDAK ÇİFTİNDEN AİLE ZİYARETLERİ

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Yaşlılar Günü kapsamında hane ziyaretleri gerçekleştirdi.