Şanlıurfa’da protokol üyeleri, Ramazan Bayramı namazını Mevlid-i Halil Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Balıklıgöl platosu içerisinde yer alan Mevlid-i Halil Camii’nde kılınan bayram namazına, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahim Dusak, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbeği ile siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Namazın ardından protokol üyeleri, cami içinde ve avlusunda vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma sırasında birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken, vatandaşların bayramı tebrik edildi.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Milli Takım Letonya’yı 4-0 yendi

A Milli Takım Konya’da oynanan maçta Letonya’yı 4-0 mağlup ederek 2024 Avrupa Şampiyonası biletini aldı.

Fren Yerine Gaza Basınca AK Parti İl Binasına Girdi!

Şanlıurfa’da Karaköprü istikametinde seyir halinde olan bir bayan sürücü, dönüş yapmak istediği sırada panikleyerek fren yerine gaza bastı. Kontrolden çıkan araç, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı binasının girişine daldı.

Şanlıurfa Büyükşehir ‘de bayram hazırlıkları tamamlandı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

Karaköprü Belediyesinden Depreme Dayanıklı Yapılar İçin Sıkı Denetim

‘Deprem değil tedbirsizlik öldürür’ anlayışıyla hareket eden Karaköprü Belediyesi, inşaat öncesi yapılan zemin etütleri ve jeofizik araştırmalar sayesinde zeminin su seviyesinden sıvılaşma potansiyeline kadar tüm riskleri belirleyerek ilçeyi güvenli ve sağlam yapılarla geleceğe hazırlıyor.