AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan çalışmalar kapsamında Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için sürpriz aday isimlerin düşünüldüğü konuşuluyor.

AK Parti Genel Merkezi’nde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için dikkat çekici bir hamle yapılacağı konuşuluyor. İlgili Komisyon, pazartesi günü toplanarak aday belirleme sürecini başlatacak.

Aday Tespit Komisyonu’nda, AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da yer alıyor.

Şanlıurfa halkının merakla beklediği bu aday isimleriyle ilgili olarak parti içerisinde sır gibi saklanan bilgiler, kulislerde konuşulmaya devam ediyor. Şanlıurfa’nın hem büyükşehir belediye başkanlığı hem de ilçe belediye başkanlıkları için partinin “herkes için sürpriz” bir takım isimleri gösterme ihtimali üzerine spekülasyonlar yayılıyor. Bu durum, Şanlıurfa’daki siyasi atmosferi hareketlendiriyor.

Ancak, sürpriz aday gösterilecek isimlerin kimler olduğunu kesin bir şekilde söylemek pek de mümkün değil. AK Parti’nin aday belirleme süreci titizlikle yürütülüyor ve her bir aday adayı titizlikle değerlendiriliyor. Parti yetkilileri, en doğru kararı vermek ve Şanlıurfa halkının taleplerini dikkate almak amacıyla detaylı bir çalışma yapıyor.

Özellikle ilçe belediyelerinde görev yapacak adaylar için sürpriz isimlerin düşünüldüğü konuşuluyor. Bu sürpriz adaylar, Şanlıurfa’nın dinamiklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde belirlenecek. Büyükşehir belediye başkan adayının da şehirdeki tüm kesimleri kucaklayacak bir yaklaşıma sahip olması bekleniyor.

Şanlıurfa halkı, merakla bu toplantıda çıkacak adayların açıklanmasını bekliyor. Şehrin geleceğini şekillendirecek isimlerin kimler olduğu büyük bir merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

AK Partili Külünk: “Belediyeler betona yatırım yerine projelere yönelmeli”

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, “Bu ekonomik zorluklardan doğrudan etkilenen vatandaşlarımıza yönelik sosyal projelere aktarılmalıdır. ” açıklamasında bulundu.

Baki Turan yazdı: Küçük yaptı büyük işler başardı

Şüphesiz ki Şanlıurfa’da özellikle yaz aylarına girilmesiyle beraber en büyük sorunlardan birisi de kanallarda ve barajlarda yaşanan boğulma olayları. Özellikle serinlemek isteyen vatandaşlar soluğu baraj ve sulama kanallarında alıyor.

Göktaş: Gaziantep ve Şanlıurfa’daki sel felaketine 55 milyon liralık destek sağladık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, selden etkilenen vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için Gaziantep ve Şanlıurfa’daki SYDV’lere toplam 55 milyon lira kaynak aktardı.

Başkan Mahmut Özyavuz’dan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, muhtarların devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü belirtti.