Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ve Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın işbirliğiyle gerçekleştirilen operasyonda, iletişim yoluyla nitelikli dolandırıcılık suçu işleyen 3 şüpheli yakalandı.

Operasyon kapsamında Akçakale ilçesinde yapılan bir aramada, atıcılık yapıldığı değerlendirilen bir adreste 3 şüpheli şahıs yakalandı ve gözaltına alındı. Yapılan aramada, 9 cep telefonu, 4 sim kart, 3 sim kart çerçevesi, 1 micro SD hafıza kartı ve 80 adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yapılan detaylı soruşturma sonucunda, ülke genelinde 14 farklı ilde gerçekleşen toplam 21 mağdura ait 7.576.798 TL maddi zararın olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye, Gazze’nin Ayağa Kalkması İçin Gövdesini Taşın Altına Koymaya Hazır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da bu yıl dokuzuncusu düzenlenen TRT World Forum’un açılışında önemli mesajlar verdi.

4 ilde dolandırıcılık operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya, Artvin, Adana ve Balıkesir merkezli 4 ayrı dolandırıcı organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda 35 şüphelinin tutuklandığını duyurdu.

Vali Şıldak: “Olaylardan Ders Aldık, Tedbirleri Artırdık”

Hasan Şıldak, Şanlıurfa’da okul güvenliğine ilişkin yürütülen çalışmalara dair açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de haftanın maç programı

Süper Lig’in 5’inci haftası Beşiktaş-Erzurumspor maçıyla start alacak. Amedspor ise sahasında Başakşehir kulübünü konuk edecek. Maçları yönetecek hakemler de belli oldu.