Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde 90 ekipten oluşan 316 polis ile güvenli şehir uygulaması gerçekleştirdi.

Uygulamada 3 bin 632 şahıs, bin 216 araç sorgulanırken 67 iş yeri denetlendi, 9 işyerine idari para cezası uygulandı. Uygulamada 22 aranan şahıs yakalanırken 55 araca ise 129 bin 646 TL para cezası kesildi. Denetimler sonucunda 4 araç trafikten men edildi.

Güvenli şehir uygulamasında 2 adet çalıntı araç, 8 adet ruhsatsız tabanca ve çeşitli miktarda narkotik madde ele geçirildi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Özdağ’dan Şanlıurfa temasları

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve parti heyeti, Şanlıurfa’da çeşitli ziyaret ve incelemeler gerçekleştirdi.

TEVHİD VE SABIR KÜLLİYESİ HIZLA YÜKSELİYOR

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğü tarafından 2018 yılında temeli atılan ve inşası tamamlandığında bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan ‘’Tevhid ve Sabır Külliyesi’’ hızla yükselmeye devam ediyor.

Viranşehir’de Ruhsatsız Silah Operasyonu: 12 Tabanca Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasa dışı ve ruhsatsız silahlanmayla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, 19 Kasım 2025 tarihinde Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışma sonucunda, ruhsatsız tabanca bulundurduğu tespit edilen şüphelilere ait ev ve eklentilerinde arama yapıldı.