Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde yaşanan sürekli elektrik kesintileri nedeniyle bölgedeki köylüler isyan bayrağını çekti. Çiftçiler, elektrik kesintilerine karşı bir protesto eylemi düzenleyerek Şanlıurfa-Mardin kara yolunu trafiğe kapattı. Dicle elektrik dağıtım şirketi DEDAŞ’ı hedef alan çiftçiler, lastik yakarak tepkilerini gösterdiler.

Elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olan köylüler, günlerdir elektrik sorununa çözüm bulunması için yetkililer ile görüşmek için girişimde bulunduklarını söyledi Ancak DEDAŞ’ın taleplerine duyarsız kaldığını iddia ettiler.

Elektrik kesintilerine çözüm bulunmasını isteyen bölge çiftçisi DEDAŞ’I Protesto etmek ve seslerini duyurmak için Şanlıurfa-Mardin yolunu trafiğe kapattı.

Yaklaşık bir saat eylem yapan grup, jandarma ekiplerinin ikna etmesi sonucu eylemlerine son vererek yolu tekrar trafiğe açtı.

Eylem nedeniyle kapanan yolda uzun araç kuyruğu oluştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfaspor, Elazığspor Maçı Hazırlıklarına Moralli Başladı

Nesine 2. Lig 9. haftasında sahasında Seza Çimento Elazığspor’u konuk edecek olan Şanlıurfaspor, karşılaşmanın hazırlıklarına yoğun tempoda başladı.

Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu başlıyor

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğü tarafından “Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu”, 16-20 Nisan tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek.

Haliliye Belediyesi’nden Gençlere Sanatla Dolu Bir Gelecek

Haliliye Belediyesi, gençleri sanatla buluşturmaya devam ediyor. Belediye bünyesinde hizmet veren Kültür ve Sanat Evi, açtığı meslek ve hobi kurslarıyla hem kişisel gelişime katkı sağlıyor hem de gençlere keyifli vakit geçirme imkânı sunuyor.

Suruç Belediyesi’nde Kayyum Döneminde 400 Bin TL’lik Sportif Faaliyet İddiaları

Suruç Belediyesi’nde yaşanan skandal, kayyum dönemindeki sözde sportif faaliyetlere aktarılan 400 bin TL’nin kaynağını ve kullanımını gizemli bir şekilde belirsizliğini koruyor.