Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesi’nde meydana gelen bıçaklı saldırıda bir kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde mahalle sakinlerinin duyduğu bağrışmalarla ortaya çıktı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı şahıs, olay yerinde ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırının meydana geldiği mahallede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı ve görgü tanıklarının ifadeleri alındı. Saldırganın kimliği tespit edilerek yakalanması için çalışmalar sürüyor.

RHA Ajans 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

DEM Partili Ayan’dan Kadına Yönelik Şiddet İçin Meclis Araştırması Talebi

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan, Türkiye’de kadına yönelik şiddetin boyutlarının araştırılması, çözüm önerilerinin geliştirilmesi ve kapsamlı politikaların oluşturulması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne araştırma önergesi sundu.

Şanlıurfa merkezli 21 ilde DEAŞ’ın finans yapılanmasına operasyon: 47 gözaltı

Şanlıurfa merkezli 21 ilde, terör örgütü DEAŞ’ın finans yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 47 şüpheli gözaltına alındı.

Galatasaray, Ajax’a 2-1 mağlup oldu

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde sekizinci ve son maçında Hollanda ekibi Ajax’a 2-1 mağlup oldu.

Yeniden Refah’a Önemli İsimler Katıldı! Eyyübiye’de Yeniden Refah Rüzgarı Esiyor

Eyyubiye ilçesinde geniş bir kitle tarafından desteklenen Ekinci, seçim bürosuna gelen Eyyubiyelilerden büyük ilgi görüyor.