Şanlıurfa İl emniyet müdürlüğü asayiş ekipleri tarafından şok uygulamaları sırasında, aranan 12 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulamalarda, şehir genelinde aranan şahısların yakalanması ve suçların önlenmesine yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında;
– 14 bin 851 şahıs sıkı bir kontrol sürecinden geçirildi.
– 2 bin 864 araç detaylı bir şekilde incelendi.
– 175 Motosiklet üzerinde detaylı kontroller yapıldı.

Denetimlerde; 3 adet ecstasy hap, 23.38 gram sentetik kannabinoid maddesi, 1 çalıntı motosiklet, 1 ruhsatsız tüfek ve 3 kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa, Göçte İlk Sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun 2024 yılı verilerine göre, Şanlıurfa’dan 19.154 kişi başka illere göç etti. Bu rakamla Şanlıurfa, Türkiye genelinde en fazla göç veren il oldu.

Şanlıurfa’nın 9 Günlük Bayram Tatil Bilançosu Açıklandı!

Şanlıurfa Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Jandarma Timleri tarafından Kurban Bayramı öncesi ve bayram süresince gerçekleştirilen kontroller neticesinde elde edilen sonuçları açıkladı.

Yaşlı aylığı ve engelli aylıkları hesaplara yatırılmaya başlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayına yönelik toplam 6,2 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırmaya başladıklarını açıkladı.

Prof. Dr. Fadile Yıldız Zeyrek, Sıtma önlenebilir ve tedavi edilebilir

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fadile Yıldız Zeyrek, 25 Nisan Dünya Sıtma Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.