ŞANLIURFA VALİ KUPASI KOŞUSU TAMAMLANDI

Şanlıurfa Hipodromu’nda Vali Kupası Koşusunu kazanan Pekalp isimli at oldu.

Şanlıurfa yarış sezonunun en önemli mücadelelerinden biri olan Şanlıurfa Vali Kupası Koşusu dün akşam gerçekleştirildi. Saat 20.00’de başlayan ve 12 atın 2000 metre kum pistte birinci olmak için kıyasıya mücadele ettiği Vali Kupasını Pekalp isimli at ile Jokey Hışman Çizik kazandı.

Yarışın ardından Kupa seromonisine geçildi. Programda Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, at sahibi Hasan Arslan’a kupasını takdim ederken, Jokey Hışman Çizik’i tebrik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Meteoroloji’den haftalık hava durumu tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 28 Temmuz-3 Ağustos dönemine ilişkin hava tahminini yayımladı.

Tatlıses’in Kızı Trafikte Krize Neden Oldu: Polis Havaya Ateş Açtı!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, İstanbul’da yapılan rutin trafik kontrolünde kuralları hiçe sayarak krize yol açtı.

Son 60 günde 32 firari yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 60 günde İnterpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen operasyonlarda terör, göçmen kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti ve dolandırıcılık suçlarından aranan 34 firari şahsın 16 farklı ülkede yakalandığını bildirdi.

Başkan Yavuz’dan terör saldırısına tepki

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, “Emniyet güçlerimizi hedef alarak bu kalleş saldırıyı gerçekleştiren, insanlıktan nasibini almamış terör maşalarının, milli birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya dün olduğu gibi bugün de güçleri yetmeyecektir. Devletimizin terörle mücadelesi kararlılıkla devam edecektir” dedi.