Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yapılan çalışmaların son aşamasında, Şanlıurfa merkezli olmak üzere İstanbul, Sakarya ve Manisa’da 95 personelin katılımıyla 22 şüpheli eş zamanlı olarak yakalandı. Şüphelilerin dijital materyalleri incelendi, BTK kayıtları değerlendirildi ve detaylı çalışmalar sonucunda 11 mağdura ait toplamda 2 milyon 300.000 ₺ civarında maddi zararın meydana geldiği belirlendi.

Bu kapsamda yürütülen projeli soruşturma neticesinde, 08.03.2024 günü adli mercilere sevk edilen 17 şüpheli tutuklandı, 3 şüpheli şahsa ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Gazze’de açlıktan hayatını kaybedenlerin sayısı 411’e çıktı

Gazze Sağlık Bakanlığı, açlıktan hayatını kaybedenlerin sayısının 142’si çocuk olmak üzere 411’e yükseldiğini duyurdu.

Suruç’ta Engellilere Tekerlekli Sandalye Desteği

Şanlıurfa Suruç İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Suruç Şubesi, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Hayırseverlerin katkılarıyla alınan sandalyeler, köy köy dolaşılarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Büyükşehir’den Mezopotamya İnovasyon Yarışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve İnovasyon Şube Müdürlüğüne bağlı Mezopotamya Living Lab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi bünyesinde ‘Mezopotamya İnovasyon’’ yarışması düzenlenecek.

Beyazgül: Kazanan şehirimiz ve milletimiz olsun

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Şanlıurfa’da oy kullanma saat 07.00 itibariyle başladı.