Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’nın girişimleriyle Şanlıurfa ile İstanbul arasındaki uçak seferlerinin sayısında önemli bir artış sağlandı.

Yapılan görüşmeler sonucunda, Pegasus Havayolları’nın Sabiha Gökçen-Şanlıurfa hattındaki uçuşlarının haftalık sayısı 8’e çıkarıldı. Bu artışla birlikte, ek seferlerin 8 Temmuz’dan itibaren başlaması planlanıyor.

Artan sefer sayısı, hem iş hem de turistik amaçlı seyahat eden yolcuların planlarını daha rahat yapmalarına olanak tanıyacak. Özellikle yaz aylarında artan talebe cevap verebilmek adına yapılan bu düzenleme, bölge ekonomisine de olumlu katkılar sunacak.

Milletvekili Yazmacı,konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Şanlıurfamıza hayırlı olsun.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu ve Sivil Havacılık Genel Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Yüksek ile görüşmelerimiz neticesinde Pegasus Havayollarının Sabiha Gökçen-Şanlıurfa uçuşlarının haftalık 8 sefere çıkması sağlandı. Ek seferler 8 Temmuz’da başlayacak. Ajet uçuşlarıyla birlikte Sabiha Gökçen -Şanlıurfa uçuş sayısı böylece 18’e yükseldi. İstanbul Havalimanından yapılan 21 seferle birlikte 39’a ulaşan sefer sayımızın hayırlı olmasını diliyorum.

Sun Ekspres ile görüşmelerin devam ettiği Şanlıurfa-Antalya uçuşlarının başlatılması için de en kısa sürede müjdeli haberleri paylaşacağımıza inanıyorum.

Sayın Bakanımız @a_uraloglu nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa Esnafı Hacı Bekir Gümüşkan Hakk’a Yürüdü

Şanlıurfa’nın sevilen esnaflarından, ABU Tacir Çay markasının sahibi Hacı Bekir Gümüşkan (1977 doğumlu), geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Emekli maaş zammı oranı belli oldu

ANKARA – SGK ve Bağ-Kur emeklileri için zam oranı yüzde 16,67 oldu.

Çocuklarda ishal olması durumunda neler yapılmalı

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Süleyman Hilmi Sevinç çocuklarda ishalle ilgili olarak önemli uyarılarda bulundu.

Haliliye’de kontrolden çıkan otomobil takla attı:1 yaralı

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde, Ertuğrul Gazi Mahallesi’ndeki sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tek taraflı ve sıkışmalı bir trafik kazası yaşandı. Kazada bir kişi yaralandı.