Karaköprü Belediyesinin eğitime katkı sağlamak amacıyla ilçeye kazandırdığı okuma evleri ile halk kütüphanesi sınavlara hazırlanan gençlere sakin bir ortamda ders çalışma imkânı sağlıyor

Yeni eğitim sezonu öncesi YKS, LGS, KPSS, ALES, TUS ve YDS gibi sınavlara hazırlanmak için bir çalışma ortamına ihtiyaç duyan öğrenciler Karaköprü Belediyesinin Atakent, Esentepe, Seyrantepe ve Doğukent mahallelerindeki okuma evleri ile Çankaya mahallesindeki halk kütüphanesinde sessiz bir ortamda kendilerine sunulan imkanlar dahilinde sınavlara hazırlanıyor.

Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandıracağı 4 okuma evi ve 1500 kişilik halk kütüphanesi kısa süre sonra tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Vali Şıldak ‘tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Hiç tereddüt etmeden vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı için şehitlerimizin can vererek, gazilerimizin de kanlarını dökerek gösterdikleri üstün cesaret ve fedakârlıkla elde edilen büyük zaferin 103. yıl dönümünde haklı bir gurur yaşıyor, bu gurur gününü coşkuyla kutluyoruz.

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit’e Sendikal Baskı İddiası

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit’in, belediye çalışanlarını “Hak-İş’e geçmeyen işten atılır” diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

WhatsApp şikayetleri yüzde 1001 arttı

Çözüm platformu Şikayetvar verilerine göre WhatsApp ile ilgili sadece bir haftada bin 69 şikayet gelirken, şikayet artış oranı yüzde 1001’e ulaştı….

Üreten Kadinlardan Başkan Canpolat’a Teşekkür

Kadınlara değer veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile Haliliye’ye kazandırılan Milletevleri, kadınların meslek öğrendiği adres oluyor. Kursiyerlere aile ekonomilerine katkı sunabilecekleri ve kendilerini geliştirecekleri alanlar sunulurken, çocukları da kreş hizmetinden faydalanıyor.