Şanlıurfa – Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, ülkemizde yaşanan son gelişmelerin ardından elektronik seçim sistemine ve e-Devlet üzerinden yürütülen işlemlere yönelik güvenin ciddi şekilde zedelendiğini belirtti.

Polat, seçimlerin güvenliği açısından parmak boyasının mutlaka yeniden uygulanması gerektiğini vurguladı. “Parmak boyasının kaldırılmasıyla birlikte seçimlere müdahale edilme riski arttı. Güvenilir bir seçim için bu uygulamanın tekrar hayata geçirilmesi şarttır” dedi.

Elektronik sistemlere duyulan güvensizliğin toplumda büyük bir endişeye yol açtığını ifade eden Mustafa Polat, aksi takdirde seçimlere şaibe karışma ihtimalinin yüksek olduğunu kaydetti.

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Büyükşehir Belediyesi’nin 11.5 milyar TL’lik borcu gündem oldu, Tanal da açıklamalarda bulundu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 11.5 milyar TL’lik resmi borcunun gün yüzüne çıkmasıyla birlikte, şehirdeki endişe ve kaygılar artıyor. Borç yükünün altında ezilen belediye, şehir sakinlerini de borç ödemelerinin bedelini ödemeye zorlayacak gibi görünüyor.

İşsizlik oranı yüzde 9,60’a yükseldi

TÜİK, 2023 yılı haziran ayına ilişkin işgücü istatistiklerini açıkladı. işsizlik oranı %9,60’a yükseldi…

Fatih Erbakan, Şanlıurfa’da “Filistin İçin Kıyama Davet” Mitingine Katıldı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Şanlıurfa’da düzenlenen “Filistin İçin Kıyama Davet” mitingine katılarak önemli mesajlar verdi.

DEVA Parti’li Esen: Çocuk siyasetten büyüktür

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Elif Esen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, çocuk yoksulluğunun mevcut durumuna dikkat çekti ve Yeni Yol grubu tarafından sunulan Meclis araştırması önergesi için çağrı yaptı.