20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa şube Başkanlığını ziyaret etti.

Dernek binası önünde karşılanan 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret etti.

Dernek binasında gazi ve şehit aileleri ile bir araya gelen 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu, gazi ve şehit ailelerini selamlayarak, gazi ve şehit aileleri ile birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu her daim, gazi ve şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Yavuz, “Yapmış oldukları nazik ziyaretten dolayı 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu paşama şahsım ve tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Şube Başkan Mehmet Yavuz tarafından 20. Zırhlı Tuğay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Büyükköroğlu’na plaket takdim edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

MTV, damga vergisi ve harçlara yüzde 18,95 zam

İstanbul, 31 Aralık (Hibya) Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile 2026 yılında Motorlu Taşıtlar Vergisi, damga vergisi ve maktu harçlara uygulanacak yeniden değerleme oranı yüzde 18,95 olarak belirlendi. üzenleme 1 Ocak 2026’da yürürlüğe girecek.

Vali Şıldak duyurdu:74 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 74 şüpheliden 9’u tutuklandı.Ş

Başkan Delioğlu’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şanlıurfaspor, İnegölspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Kızılkaya Tarım Şanlıurfaspor, Nesine 2. Lig Beyaz Grup 4. hafta mücadelesinde Sultan Su İnegölspor ile karşılaşacak. Sarı-yeşilli ekip, karşılaşmanın hazırlıklarına sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.