Sırbistan’da düzenlenen Avrupa Su Sporları Şampiyonası’nda yüzme kadınlar 200 metre serbest stilde Gizem Güvenç, Ela Naz Özdemir, Ecem Dönmez, Zehra Duru Bilgin’den oluşan bayrak takımı, 8:01.58’lik derecesiyle bronz madalya kazandı.

Bu madalya, Türkiye’nin yüzmede bayrak takımı olarak büyüklerde elde ettiği ilk Avrupa şampiyonası madalyası olarak kayıtlara geçti.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Kapıkule Gümrük Kapısı’nda 244 kilogram esrar ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule Gümrük Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapmak için gelen iki araca yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 244 kilogram esrar ele geçirildi.

Şanlıurfa Büyükşehir’den Eyyüp Nebi’ye estetik dokunuş

Mekke, Medine ve Kudüs’ten sonra dünyanın dördüncü inanç merkezi olarak kabul edilen 2023 İslam Dünyası Turizm Başkenti Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesinin Viranşehir Eyyüp Nebi Mahallesinde başlattığı çevre düzenleme çalışmalarıyla bölge estetik bir görünüme kavuştu.

Kabine bugün toplanıyor: Gündem yoğun

Kabine iki haftalık aranın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Berat Kandili mesajı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.