Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, hava sıcaklığının yağışla birlikte iç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yağışların; Ege, Batı Akdeniz, Balıkesir, Adana, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Çanakkale’nin güney kesimlerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Rüzgarın Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun doğusunda kuvvetli (40 ila 70 km/saat), Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50 ila 80, hamleli 90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Şanlıurfa OSB’de Yeni Ön Tahsis Dönemi Başladı

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yatırım yapmak isteyen sanayici ve girişimciler için 7 Temmuz 2025 Pazartesi günü itibarıyla yeni bir ön tahsis süreci başlatıldı.

Valilikten Üreticilere hasat öncesi uyarı

Şanlıurfa Valiliği, anız yangınlarının önlenmesi ve tarla bitkilerinin hasadında uyulması gereken kurallara ilişkin 07 Mayıs 2025 tarihli bir Genel Emir yayımladı.

Bolu’da deprem

Bolu’da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem sonrası yaşanan panik ve kaçış esnasında 155 kişi yaralandı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Deprem sonrası yaşanan panik ve kaçış esnasında 155 kişinin yaralandığını açıkladı.