Vali Karadeniz’in konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Saat 05.00 sıralarında 7 aracın karıştığı trafik kazasında Kuzey Marmara Otoyolu’nun İstanbul istikametine doğru olan bölümünde maalesef 11 vatandaşımız hayatını kaybetti, 57 vatandaşımız da yaralandı. Yaralılarımızdan 7 tanesinin durumu ağır ve orta, diğerleri hafif yaralı şekilde bildirildi. 7 yaralımızdan bir tanesi şu an ameliyata alınmış durumda.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları tamamlandıkça araçların kaldırılıp yolun trafiğe açılması için de şu anda çalışmalar devam ediyor.

Kazanın otomobilin tıra çarpması şeklinde başladığı tahmin ediliyor. İlk tespitlere göre vefat edenlerin bir kısmı araçlarından inen yayalara arkadan gelen bir başka aracın çarpması şeklinde olabileceği tahmin ediliyor. Bunlar şu anda ilk tespit, belirleyici olacak olan şey olay yeri inceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet savcılarımızın burada yapacağı tespitler olacak.”

Hibya Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Başkan Özyavuz: Gayemiz Harran’a Hizmetin En İyisini Götürmektir

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, hizmet atağını sürdürmeye devam ediyor.

Tarım Bakanlığı Kasım Ayı Gıda Denetim Sonuçlarını Açıkladı

Tarım ve Orman Bakanlığı, 1–30 Kasım 2025 dönemine ait gıda denetim verilerini kamuoyu ile paylaştı. Bakanlık tarafından ülke genelinde toplam 122.271 gıda denetimi gerçekleştirildi.

Saraçhane’deki İzinsiz Gösterilerde 123 Polis Yaralandı, 1176 Şüpheli Gözaltına Alındı

İstanbul’un Saraçhane bölgesinde gerçekleştirilen izinsiz gösterilerde, güvenlik güçlerinden 123 polis yaralandı. Olaylarda 1176 şüpheli gözaltına alındı.

“HÜCRE-13” operasyonunda 11 şahıs tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “HÜCRE-13” operasyonu kapsamında 11 şahsın tutuklandığını açıkladı.