Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında hayata geçirdiği sosyal market projesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve hayırseverler tarafından tedariki sağlanan sosyal markette ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda, giyim vb. ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanıyor.

 Akpiyar Mahallesinde bulunan sosyal markette Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi aileler kendilerine verilen kart ile kuru gıda, yiyecek, giyim vb. temel ihtiyaçlarını herhangi bir ücret ödemeden temin ediyorlar. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin önemle üzerinde durduğu sosyal marketten ilçede tespit edilen yaklaşık 3 bin ihtiyaç sahibi vatandaş faydalanırken, gelir durumuna göre belirlenen puanlama sistemiyle 1 aylık, 3 aylık ve 6 aylık sosyal yardım yapılıyor.

 Sosyal marketin ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir umut ve hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahipleri arasında bir iyilik köprüsü olduğunu ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, burada vatandaşların hiçbir ücret ödemeden temel ihtiyaçlarını karşılayabildiğini kaydetti.  

 Başkan Baydilli yapılan hizmetle ilgili şu ifadeleri kullandı:

 “Biz ilçemizi hizmetle ve projelerle geliştirip güzelleştirirken burada yaşayan vatandaşlarımızı gözetmeyi de unutmuyoruz. Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak bizim hem asli belediyecilik görevimiz hem de insani vazifemizdir. Bu ailelerimize sosyal market vasıtasıyla yardımcı oluyoruz, onların gıda ve giyim gibi ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.

 Bu hizmeti sunarken tabi ki hayırsever vatandaşlarımızın, iş insanlarımızın desteklerini de alıp daha fazla vatandaşımıza destek oluyoruz. Sosyal marketimiz vesilesiyle yaklaşık 3 bin vatandaşa, yüzlerce aileye gıda ve giyim konusunda katkıda bulunuyoruz. Biz elimizden geldiğince bundan sonra daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşımıza, ailelere yardımcı olmak ve onların yanında olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sosyal marketimize bağışlarda bulunarak ihtiyaç sahiplerini sevindiren tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyorum.”

 Sosyal marketten faydalanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar, kendilerine verilen destekten dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

Vali Şıldak’tan Kritik Uyarı: İl Merkezi ve 4 İlçe Risk Altında

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte etkili olan yağışlı havaya ilişkin uyarıda bulundu.

Balıkayağı Şanlıurfa-Diyarbakır yönü trafiğe açıldı

Balıkayağı Köprülü Kavşak çalışmalarında Şanlıurfa-Diyarbakır yönü trafiğe açıldı.

Başkan Ferhat Karadağ: “23 Nisan, Cumhuriyetimizin Işığıdır”

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 105. yıl dönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Özel Metrolife’ta Böbrek Taşlarına Karşı Kapsamlı Yaklaşım

Vücudun hayati organlarından olan böbreklerde oluşan taşlar, hafife alınmaması gereken ciddi sağlık risklerini beraberinde getiriyor.